Snart säger vi hejdå..

 
 
Till Mora. På fredag morgon bär det av till Stockholm igen. Sket sig med lägenheten i Solna som förväntat men men fixade boende tillfälligt hos bästa brudarna Marie-Louise och Maygol i deras nya trea i Rågsved. Har jag tur kommer jag inte spendera mycket tid där om jag får svar från andra annonser, jag har en på g lite utanför Tumba. Ska kika på den på lördag tillsammans med min saknade Hebert. Även fast den ligger lite ute i bushen så hoppas jag att den är nice! Något att ha tillfälligt tills fast boende. Har inte riktigt packat klart än heller men jag har ju idag och imorrn på mig. På fredag kväll ska jag även på Gaga, längtar! På lördag är det rockabilly kryssning också, fullt upp innan uppropet på skolan på måndag och med start dagen efter. Känns fortfarande lite overkligt att jag ska flytta återigen. Men jag vänjer nog mig rätt snabbt hoppas jag. Tur att jag har så underbara människor i mitt liv, speciellt Hebert och Maygol. Puss på dem. Mer uppdatering får ni sen när jag flyttat. Sköt om er. Hörs då.
 
 

Magproblem.

 
Vilken weird dag. Min mage har varit konstig hela dagen, är väll mest pga mensen. Känns som om jag har matkoma, får knappt i mig mat. Ätit några mackor i morse och sen mos och sån där fet korv. Bakade en rabarber smulpaj men fick knappt ner något, Den här veckan bjuder på underbart väder och det gav mig lite ångest att jag bara satt inne idag. Var ju ut igår iallafall och imorgon ska jag nog ut med min yngre kusin. Förutom att njuta så mycket som möjligt av solen så vill jag festa. Var ett tag sen nu. Festa som i att dansa arslet av sig och bli massa skönt full. Ska nog ut på lördag med Tugce och Emelie om hon orkar men det gör hon nog fan! Om jag får bestämma, hehe. Jag vill flytta till Stockholm nu!
 
 

Phew..

 
Ok jag kan äntligen pusta ut lite nu! Hittade för några dagar sen en riktigt fin, stor, fräsch etta på blocket och skrev att jag var intresserad och fick en dag senare svar från en engelsk man som ville veta mer om mig och förklarade lite ditt och datt om lägenheten. Det bästa är att den är ganska luftig och stor etta (40 kvm) med stor balkong och stort kök för 3500 kr!!! Helt otroligt, hittade massa halvkassa ställen som ville ha 5000 kr. Lägenheten ligger i Solna och den är möblerad med lite schyssta grejer. Vilket jävla kap! Fick jag den? Åh ja! Nu ska jag bara prata med farsan och se vad han tycker men det ska väll gå vägen för jag behöver ju ändå nånstans att bo i typ 3-4 månader tills jag fixat en riktig lägenhet till mig själv. Hoppas allt går vägen! Visar bilder när jag fått dem mailade till mig, glömde spara dem från blocket.
 
Ska förhoppningsvis snart möta upp Johanna för en sallad på Strand och sen kanske det blir Ljungbergs ikväll som nog kommer vara ganska smockad pga att Olle från Idol tydligen ska spela och diverse dj's. Åh jag blev fan nu lite mera pepp på livet, haha.
 
 
 

Negativt.

 
Fan det är inte långt kvar tills jag "måste" flytta till Sthlm igen. Ungefär tre veckor. Har jag nånstans att bo? Nej. Känner stressen och paniken krypa sig inpå allt närmare och närmare. Visst det löser sig säkert för jag lär ju inte hamna på gatan men ändå. Vill ha sånt här avklarat innan jag drar och inte i sista minuten typ. Är typ nästan inte alls peppad på att flytta hemifrån igen när det är så ovisst, stannar hellre kvar i "tryggheten" här isåfall och jag känner mig inte alls peppad till att börja plugga än när jag inte har nånstans att bo. Jag hoppas dock att skolan inte blir en börda, att det blir kul och att jag får bra klasskamrater. Men den där jävla boendesituationen, it's fucking killing me. Det enda som är peppande är att jag iallafall får träffa Hebert oftare. Det enda positiva.
 
På fredag ska jag förmodligen på en ny festival som arrangeras i Orsa. Band som bla Graveyard, Anna Ternheim osv ska spela och jag har fått gratis biljett in på fredagen med min plolare då Graveyard, Mother of God och Samling spelar så det ska nog bli kul. På lördag blir det nog Musik och motor i Älvdalen. Sen åker fan typ alla på semester nu också. Min bror ska till Cypern i två veckor på fredag, mina två kusiner ska till Istanbul och Alanya i tre veckor, Emelie ska till Rhodos i en vecka i september osv osv. Jag vill också åka nånstans! Jag vill bada! Jag vill upptäcka nya saker. Jag vill resa bort och glömma allt där hemma. Hade varit jävligt skönt. Men nej. Sitt här i Sverige i den så kallade "sommaren". Det mesta just nu känns ganska negativt men jag försöker hålla mig positiv ändå och den som ger mig styrka är Hebert, finaste finaste killen. Fy fabian vad jag saknar honom. Snart.
 
 
 

Oops..

 
 
Oops råkade göra en ganska dyr beställning nyss men jag hade ju suktat efter alla dessa grejer ett bra tag nu så det gör väll inget men ja kanske inte skulle skadat om dethade varit några hundralappar billigare.
 
 
 
Fattas dock en svart/grön kill tisha med texten creep och annat på som var den enda grejen på rea.

Veckor som gått.

 
Var ett tag sen jag skrev här men har ju typ inte haft nån tid till det heller iofs. Har jobbat arslet av mig på dansbandsveckan i över 10 dagar, sen har jag varit hos Hebert i Sthlm fem dagar och haft det riktigt jävla mysigt och träffat annat saknat folk sen har jag hängt lite på Ccw. Annars så väntar vi på lånebesked från banken så jag kan få lite pengar att köpa lägenhet i Sthlm för. Skolan börjar den 3 september så det är lite bråttom. Kommer nog bli sjukt stressigt och jag hoppas det löser sig med tillfälligt boende sålänge annars längtar jag som fan tills jag åker ner igen för "gott" och kan umgås med Hebert hur mycket jag vill!