Payback will be a bitch!


Sitter i sängen och latar. Kollar på en film som heter Land of the lost, tror jag att den hette. Askul! Har fortfarande lite ont i armen and that suxx. Jobbar imorgon igen, orkar fan inte. Vill bara vara hemma och dega till tusen som vanligt, götta mig med massa smaskiga saker och sen vill jag julhandla så jag har den skiten gjort, förhoppningsvis har guldfynd fått in halsbandet jag och bror ska köpa till mor så på måndag måste jag kolla upp det, sen måste jag försöka klämma ur nåt vettigt ur mina bröder så jag vet ungefär vad jag ska köpa till dem för just nu har jag noll aning eftersom de knappt vet själva.

Ibland är jag jävligt dålig på att ljuga har jag märkt, fan. Haha. Aja. Sen så är jag jäkligt trött på att chefen jämt ska dra att jag har druckit, är bakis osv. Idag sa jag att jag var lite yr pga vaccinet och det var jag, eller jag kände mig helt seg och flumm, hade huvudvärk och armen värkte och så säger han nej det kan man väll inte bli, lol folk får fan feber och andra diverse saker av vaccinet, varför skulle man inte kunna bli yr? idiot. Sen så säger han, det är väll för att du druckit sprit. Asså snälla dra mig baklänges? Mitt svar var, ööh aah jag drack skitmycket sprit igår asså, knäpptyst... seriöst fick lust att klappa till den jäveln. Han tror att jag är bakis typ jämt om jag är lite seg fast jag säger att jag inte är det, vet inte om han skämtar eller inte men det skiter jag i för nu är det inte lika "kul" längre, känner fan att jag bara vill säga stick och brinn gubbhelvete, jag slutar! Nej men asså det är fan jobbigt och ledsamt att han nästan hela tiden ska hålla på så och sen ibland helt plötsligt börja skämta med en som om inget har hänt, han måste vara schizo. Tur att jag ska till Usa nästa år, det betyder att jag lämnar det jobbet runt slutet av maj kanske om inte tidigare ifall jag hittar annat jobb.

För jag ska hinna till Istanbul, festivaler och annat viktigt innan jag och Carro drar. Funderar på hur jag ska göra min grand finale på jobbet sen, goodbye sucker! Nej men ska bli så skönt sen och lämna skiten om det fortsätter såhär. Aja titta vidare och sen sova.



Kommentarer
Kahrein säger:

Sv: Du frågade om det var Mora Komvux jag skulle gå på och verkade jätteförvånad :)

2009-12-20 | 10:51:17
Bloggadress: http://kahrein.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback