Tristess.

 
Jag vet inte vad det är med mig ibland. Att spendera tid i Rågsved och dessutom utan min pojkvän är så jävla deprimerande. Hade inte Maygol också bott här hade det nog varit ännu sämre. Känns som att energin här och allt som har med denna lägenhet att göra suger musten ur mig. Blir nästan lite apatisk. Det är nästan lite hemskt att jag ska känna så. Kan det inte bara bli vår asap så man iallafall kan få lite mer livsglädje när man är hemma. Då kan man iallafall sitta ute på balkongen och chilla eller ta en promenad och upptäcka Rågsved eller något. Blö.
 
Jag önskar att jag kunde vinna typ 100 miljoner på lotto och bara dra och resa med Hebert DIRR! Jag behöver resa. Behöver lämna Sverige för ett tag och bara leva i nuet. Hitta mig själv. Få ro i sinnet, koppla av, vara stressfri, slippa tänka på att ta ansvar för vissa saker och slippa känna ångest. Bara draaaaaaaa! Hoppas man iallafall kan resa lite mer än en gång i år.
 
hbsedyewhduewhfyewhgyewg trååååkigt inlägg. Jag vill att Hebert kommer hem, wääääh. Jag är sjukt uttråkad och rastlös. Niko kommer inom en timme så jag hoppas det blir lite roligare då för alla dagar sen Hebert åkte i torsdags har känts som en enda lång jävla söndag. Men nästa vecka blir nog trevligt. Alla hjärtans dag och Kaveh ska ha födelsedagsfest. Woop.

Kommentarer
milla säger:

varför är du skriven i mora då om du bor hos migol?

Svar: va? vem är du?
Bengibong

2013-03-01 | 12:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback