Iranska skönheter.


Detta måste vara de tre vackraste iranska kvinnovarelser jag sett i hela mitt liv. God damn. Jag är inte svartsjuk på deras skönhet. Orättvist. Jag är väldigt glad att jag har träffat två av dem, en jag älskar över hela mitt hjärta, vars röst och musik/texter går rakt in i mitt hjärta och min själ och vars röst tröstar genom hårda tider, vars ögon får mig att drömma bort, någon jag respekterar stort. En som jag är väldigt glad över att få ha lärt känna och träffat en gång, en som jag kan kalla vän. En vars stora ögon jag är sjukt avis på, vars läppar jag avgudar, hela hon är finast och underbar och som jag hoppas får träffa mer och komma närmare. Den tredje verkar vara en riktigt gullig tjej, mer vet jag ej.

Men något de alla tre har gemensamt förutom rötter är deras slående iranska skönhet, nu vill jag också komma från Iran. Kolla in bilderna så förstår ni.


The one and only Laleh. <3

 

Vackra bästa Maygol.

 

Och fina Shima.

 

Naturligt vackra människor.


Kommentarer
Polly Papegoja säger:

Åh gulle du! <3

2010-11-09 | 21:57:21
Bloggadress: http://diaryofalways.blogg.se/
Polly Papegoja säger:

Sv: Först och främst så ska du väl göra en egen bild/ikon & sparar i ditt bloggarkiv. Kopiera bildlänken och klistra in den i bloglovin-koden - som jag har gjort här:

http://diaryofalways.blogg.se/images/2010/bl_116443430.png

2010-11-09 | 23:59:32
Bloggadress: http://diaryofalways.blogg.se/
Polly Papegoja säger:

JAHA! haha sorz. Le Photoshop ;D ikonerna kopierade jag och klistrade in, och resten av texten är typsnitt 'Chopin', med vit ram runt. Kan fixa om du vill, säg bara vilken bild och bredd du vill ha :)

2010-11-10 | 00:32:27
Bloggadress: http://diaryofalways.blogg.se/
Polly Papegoja säger:

Klart du får följa med! The more the merrier :D

Det blir max en vecka på hotell, resten av tiden tänkte vi bo hos cubanska familjer runtom östkusten. Sen skulle jag vilja se Havana också.Ska bli GRYYYMT!

2010-11-10 | 14:04:13
Bloggadress: http://diaryofalways.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback