Aco spotless.


Har varit och köpt Aco's nya hudvårdsserie för finnig och oren hy. Ska bli spännande att testa dem och se om det hjälper. Kommer återkomma om typ en månad för att se hur det har gått, kanske även ta före och efter bilder.De jag har köpt är de som är markerade.

 

 

ACO SPOTLESS Overnight Spot Treatment torkar effektivt ut finnar och orenheter. Använd under natten som punktbehandling på orenheter/finnar.

Bevisad effektiv – mer än hälften av testpersonerna i ett användartest upplever att finnen helt eller delvis har torkat ut under natten efter användning av Overnight Spot Treatment.

Oparfymerad.

 

ACO SPOTLESS 2 in 1 Mud Cleanser/Mask är en effektiv ler- och scrubtvätt som också kan användas som djuprengörande mask. Den tar effektivt bort smuts, rengör porerna på djupet och verkar milt exfolierande. Förebygger orenheter.

Vid daglig rengöring; massera på fuktat ansikte och skölj av. Som veckomask: applicera ett tunt lager på rent, torrt ansikte. Låt sitta 5 minuter och skölj av med vatten. Undvik kontakt med ögonen.
Oparfymerad
ACO SPOTLESS Daily Face Wash är en djuprengörande ansiktstvätt för fet och oren hud.

Ansiktstvätten innehåller salicylsyra som motverkar och förbygger finnar och pormaskar. Salicylsyran tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet. Glycerin tillför fukt och bidrar till en fräsch hud. Ansiktstvätten används morgon och kväll i stället för tvål.

Parfymerad

 

 

ACO SPOTLESS Daily Purifying Toner är ett behandlande ansiktsvatten för fet och oren hud.

Ansiktsvattnet rengör porerna på djupet och motverkar uppkomsten av finnar och pormaskar. Innehåller salicylsyra som tar bort döda hudceller och öppnar tilltäppta porer. Ansiktsvattnet verkar bakteriehämmande och avlägsnar överflödigt fett för en ren och fräsch hud. Applicera på problemområden med bomullstuss morgon och kväll.

Oparfymerad

Kommentarer
Lisa säger:

Jag använder Aco spotless och tycker att de är riktigt bra och prisvärda!

2012-01-05 | 20:51:03
Bloggadress: http://lizla.blogg.se/
Simon säger:

Har du testat kemisk peeling?

2012-02-07 | 15:34:26
Bloggadress: http://bebeautiful.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback