För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!


Ja nu har jag äntligen tagit studenten och det är lite blandade känslor. Jag tycker både det är skitskönt men sorgligt. Jag kommer sakna klassen oerhört mycke och annat men absolut inte stresse, ångesten och proven/inlämningsuppgifter. Så nu är man halvt arbetslös och inge studiebidrag varje månad, that sucks. Får väll leva på pappas pengar lite och försöka hitta ett jobb, suck. Studenten var nice, dock var det ganska kallt ute men det regna inte iallafall. Gick sjukt fort och jag hade sjukt kul, mer berättar jag senare.

Ska till Istanbul idag så jag måste få mig lite sömn och hinna platta håret och få de sista sakerna fixade. Hoppas tiden gåt ganska fort och att jag får det roligt där. Jag vill inte gråta, känna ångest, deppighet eller liknande, pallar fan inte men det skulle inte förvåna mig om det gjorde det iallafall. Aja that's life. Nu ska jag slagga. Vi får se om jag bloggar därifrån, dock utan  vissa bokstäver. See ya.



Några bilder från studenten.. jo jag är ju svarthårig nu men blir nog röd igen när jag kommit hem.



















:(

Kommentarer
Bettan säger:

oj, jävlar va mycket blommor du fick runt halsen:D Ovant att se dig i svart hår igen, men det är jätte fint:)

2009-06-08 | 12:38:09
Bloggadress: http://roseofdespair.bloggspace.se
♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥ säger:

många grattis! ^__^

2009-06-26 | 13:16:04
Bloggadress: http://tjelsi.com
Mia säger:

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

peace

2009-07-02 | 00:04:43
Bloggadress: http://metrobloggen.se/miiia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback