Sorry.


Ja det kommer inte att bli mycket uppdatering på ett tag inte så bli inte förvånad sen och undra vart fan jag håller hus, haha nejdå. Men något är weird med anslutningen på min laptop, kunde inte ansluta mig till det oskyddade nätverket heller, kuk. Jag hoppas det går imorgon annars får jag typ smyglåna min pappas. Min brors dator är ju knäpp också och skärmen funkar inte så han lånar farsans dator annars på dagarna och kvällarna och jag får väll passa på att låna den på nätterna när alla sover, drygt. Aja lär fixa problemet nångång snart.

Idag eller ja igår träffade jag Markus nere på stan och sen tog vi bussen upp till honom, snackade om lite grejer och lättade på våra hjärtan till varandra, skönt. Hans hemlighet var dock mycket chockerande och jag har inte kunnat fatta det riktigt än men jag hoppas det inte blir för krångligt för honom sen. Vi lyssnade på musik, flummade och snackade och efter ett par timmar sa jag hejdå och drog ner på stan för att kolla lite extra noga i vissa affärer och kollade om jag kunde hitta något till mig själv eftersom jag nu fått pengar, haha. Kom hem med svart glittrigt nagelack, hårsnoddar, hårnålar, vit ögonskugga/highlighter, svarta leggings med dragkedjor vid ankeln typ, chips, red bull, skorpor och så hämtade jag ut Nelly leggingsen och en annan hemlig grej jag kommer avslöja om några månader om jag får se någon skillnad då, hehe hoppas då fan det. Aja gött med pengar iallafall och jag skrev ner allt jag köpt och hur mycket jag slösat med tanke på att jag glömmer sånt rätt fort och undrar vart fan pengarna tagit vägen så nu ska jag "bokföra" det och se hur mycket jag slösar och hur fort.

P&L biljett ska ju införskaffas snart också men jag drar inte det från min lön dock. Imorgon ska jag somsagt jobba och kanske träffa Markus och handla alkohol om han nu lyckas ta sig upp eftersom han varit uppe i tre dygn pga OS och shit och så ska jag nog fika med Carro som jag inte träffat på evigheter, trevligt. Hoppas det blir nån slags fest imorgon, vare sig det är med Viktor eller med Markus och brudarna, Mari är ju hemma så henne skulle jag gärna vilja träffa innan hon drar tillbaka på måndag.

Aja långt inlägg blev det men det får ni ta, iofs skriver jag mycket typ jämt här på bloggen men ja jag håller er ganska uppdaterade iallafall.



En utav klippen och låtarna vi lyssnade på. Jag älskar Muse, fyfan vad great det hade varit att se dem live, mmmmmm!!!! <3 De är grymma live och han sjunger lika bra live som inspelat i studio, stort plus. Tänk denna låt med as hög volym med bas, underbaaaaaaart. Helt annan feeling. Tackar Markus grymma högtalare och grejer för en nice upplevelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback