Help me.


Hm en sak jag undrar, om man har ap bra smink som typ bra ögonskuggor från make up store men har en dålig skitabillig ögonskuggepensel som man kanske köpt för 30 kr på åhlens kan det då göra så att ögonsminket inte blir bra? Jag har en svart ögonskugga från mus men en skitbillig pensel (hade inte råd med en pensel från mus) och de gånger jag testat att ha på ögonskuggan på ögonlocket med den penseln så har det liksom varken blivit riktigt rätt eller snyggt för den delen så jag undrar ifall det är jag som gör fel eller om det är den billiga dåliga syntet penselns fel eller om mitt ögonlock och min hud är konstig? Eller så kanske jag borde köpa en riktig eye primer men jag har ju annars något annat som funkar riktigt bra som en primer. Jag vill nästan tro att det är penselns fel för det lär det ju vara? eller så suger jag på att sminka mina ögon men det tror jag fan inte. Gah blir så arg. Vill testa på en del snygga ögonmakeups innan jag drar på båten men men jag får fan ta och köpa en riktigt svinbra pensel på mus och en riktig primer så får vi se vad felet var. Jag vill kunna sminka mig grymt bra, tutorialsen på youtube ger mig lite ångest..

Jag är lite av en planeringsfreak så jag måste gå igenom vad jag ska ha på mig, prova det hemma, ändra och skit, tillägga grejer, bestämma mig hur jag ska ha håret och hur jag ska sminka mig osv, typ sånna grejer innan jag drar iväg. Fast så nogrann är jag typ inte annars, mest bara när jag ska iväg till något speciellt och jag vill vara säker osv. Packlistor brukar jag också skriva, det gör mig lugnare, haha dumt det lät.



Kommentarer
Anonym säger:

mus ögonskuggor suger utan primer

2010-02-04 | 08:37:41
Baby Jane säger:

haha, men det kan bero på att det är det ;)

har fått höra lite bakgrundsinfo om videon och det är faktiskt patricia, då båda banden är danska, så de har kontakt med varrandra :)

2010-02-04 | 18:09:32
Bloggadress: http://electricdirtjunkie.blogg.se/
Sandra säger:

har du foundation o puder under? det spelar en stor roll också. självklart penseln med men jag använder också billiga för tillfället o de funkar.

2010-02-05 | 01:27:25
Bloggadress: http://messydiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback