Dilemma.


Gaaah jag vet inte vad jag ska ha på mig!!! Jag velar mellan olika saker. Tex om jag ska ha tunna strumpbyxor under nätstrumpbyxorna, vilka utav de två nätstrumpbyxorna jag ska ha isåfall, ska jag ha lack shortsen fast de sitter åt som fan så att min rumpa försvinner totalt och låren ser ännu smalare ut än vad de är, eller om jag ska ha de vanliga svarta shortsen istället som inte får mig att se så smal ut, ska jag skippa de tunna strumpbyxorna och köra bara nätstrumpbyxor, ska jag ha med mig de högklackade skorna fast jag blir 1.87 typ, kommer jag våga ha på mig dem?, ska jag ha mina kängor? ska jag ha ballerina? vad ska jag ha upptill? osv osv. Dilemma hej.


Här kommer några bilder, skulle vara nice om ni kunde hjälpa mig lite.



Här är ett altenativ. Tunna strumpbyxor under med nätstrumpbyxor med extra stora hål ovanför med lack shorts och höga klackar. (Nu fota jag typ inga överdelar för det håller jag fortfarande på att fundera över) Detta är ju snyggt, med mellan håls nätstrumpbyxorna också men jag blir skitlång i skorna och shortsen gör så att jag får platt röv men det syns inte här, kanske lägger ut den sen och visar vad jag menar. Men detta är riktigt snyggt iaf annars.



Här så är det med mellanhåls nätstrumpbyxor och vanliga jeans shorts typ som jag färgat. Tror jag känner att detta är nog det jag ska köra på fast skorna vettefan än, isf med kängor tror jag men jag vet inte om jag ska ha de tunna syrumpbyxorna under eller köra lite sådär naket som jag alltid har gjort?



Sen har jag denna cherry klänning också, som är vääldigt kort men jag har ju mörka tunna shorts under. Fast detta känns inte så lämpligt för das boot på något vis, sen vet jag inte om det kommer se knäppt ut med mitt röda hår sen och med höga skor eller ballerina?


Ja det kanske inte är så svårt att välja egentligen men jag kan bara inte bestämma mig. Vill inte ta med allt heller pga att det är onödigt med för mycket packning och att jag säkert kommer hålla på att byta om tusen gånger i hytten och fråga tjejerna vad de tycker och hålla på och vela och det är ju drygt men jag kommer säkert också ångra mig att jag inte tog med fler alternativ. SUCK! Jag vet inteeee!

Kommentarer
sanna säger:

sista bilden!!:)

2010-02-04 | 21:45:02
Bloggadress: http://roisindubh.blogg.se/
sanna säger:

sv: jaha okej, men då tycker jag bild nr 1, skitsnygga shorts, och skitsnygga skor! :D



Tack :)

2010-02-04 | 22:04:30
Bloggadress: http://roisindubh.blogg.se/
sara säger:

SKEPP OCH HOJ FÖR FAN :D jag diggar klänningen skarpt!

2010-02-04 | 22:19:41
Bloggadress: http://ikill3dbarbie.blogg.se/
julia säger:

bild nr 1 & 2, jag tkr inte de :p

ser ut som att du ska ha strypsex elr nå



bild 5 (y)

2010-02-04 | 22:25:42
Bloggadress: http://endastjuliaochlisa.blogg.se/
Sandra säger:

Klänningen var sjukt snygg! :)

2010-02-04 | 23:04:53
Bloggadress: http://thismustasch.devote.se
Linda säger:

Jag tyckten den röda va as snygg, sen höögklackade bootsen till den ;) blir grrrrr

2010-02-04 | 23:07:01
Sandra säger:

1an eller sista. 1a passar das boot bäst men då är du en i mängden så jag tycker den röda :)

2010-02-05 | 01:25:24
Bloggadress: http://messydiary.blogg.se/
Baby Jane säger:

Klänningen absolut!

2010-02-05 | 09:04:35
Bloggadress: http://electricdirtjunkie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback